Why 3DHISTECH?

Miért a 3DHISTECH?

Munkatársaink számára kulcsfontosságú, innovatív és jövőbe mutató tevékenységi kört garantálunk, a legkorszerűbb technológiák továbbfejlesztésén keresztül, állandó fejlődési lehetőséget biztosítva számukra.
A vezető technikák mindennapi használata, és annak eredményessége világszínvonalú érdeklődést generál, mely figyelem cégünket vezető fejlesztési vállalatként értékeli a piacon.
Egyértelműen a jövő termékeit készítjük, az arra nyitott fiatalos lendülettel, és szemléletmóddal.
Húsz éve egyetemi kutatásként kezdtük megalkotni és fejleszteni a tárgylemezszkenner-rendszert, amely innovációra évekkel ezelőtt céget építettünk, és ez pedig a fiatalos, eltökélt és segítőkész csapat erejét, és a bennük rejlő potenciál maximális kihasználását mutatja.
Ugyanis hisszük, hogy rengeteg feltérképezetlen lehetőség, és ötlet dolgozik még bennünk, türelmetlenül várva a megvalósításra. Ehhez az orvosi történelmet formáló csapathoz tartozhat az a jelentkező, aki felvételt nyer vállalatunkhoz!

Kiket keresünk?

Cégünk számára a folyamatos fejlődés prioritása garantálta a múltban és garantálja ma is a konstans vezető pozíciót a piacon, ami miatt állandó igény mutatkozik szoftverfejlesztők iránt. Így elsősorban ezen munkakörök betöltésére keresünk új, kreatív, és közvetlen munkatársakat.
Ugyanakkor további pozíciókra is szeretnénk új kollégákat felvenni, a fejlődés és terjeszkedés végett.
A meghirdetett munkakörök listája itt található.

 

Álláslehetőségeinket, vállalatunk híreit, aktualitásait nyomon követheted 
Karrier a 3DHISTECH-nél Facebook-oldalon.